BETALING - Din ordre er gennemført og betalingen vil blive trukket på dit kort når Chandrika Jewels afsender din ordre.

14 DAGES RETURRET - Hos Chandrika Jewels har du 14 dages returret, tællende fra den dag du modtager smykket med posten. Har du flere spørgsmål til ombytning og returret kontakt os.

BEHANDLING AF DATA Denne fortrolighedserklæring er gældende for Chandrika Jewels webshop  samt alle andre websites tilhørende Chandrika jewels hvor andet ikke er angivet.

Hvis denne fortrolighedserklæring ikke kan godkendes og accepteres, bedes brug af sitet undlades. Ved at bruge denne side accepteres indholdet af denne fortrolighedserklræing.


IKKE-PERSONLIGE OPLYSNINGER Chandrika Jewels indsamler ikke-personlige oplysninger om brugen af dette website automatisk ved brug af cookies og logfiler. For en uddybning af dette se venligst vores cookie policy nedenfor.

PERSONLIGE OPLYSNINGER Personoplysninger, som indtastes af brugeren ved oprettelse af brugerprofiler, ved brug af de til rådighed stillede serviceydelser eller på nogen anden måde registreres, behandles og opbevares i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning herom. Sådanne oplysninger kan være navn, adresse, e-mail-adresse, telefonnummer o.l. Oplysningerne benyttes i forbindelse med forespørgsler samt til markedsføring af nye produkter og services hos Chandrika jewels

 Personlige oplysninger vil ikke blive videregivet til tredjemand uden forudgående accept, medmindre det er nødvendigt for at gennemføre placerede ordrer eller forespørgsler, og da kun i den udstrækning formålet tilsiger. Der registreres ikke andre personfølsomme oplysninger. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand. Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i de registrerede oplysninger. 

SIKKERHED Personlige oplysninger opbevares og/eller behandles i overensstemmelse med god skik, og Chandrika bestræber, at der anvendes teknologier og software, der giver den nødvendige sikkerhed, så dataene ikke beskadiges eller kommer til tredjemands kundskab. Chandrika jewels tilstræber at minimere disse risici mest muligt.

OPBEVARINGSTID Personoplysninger opbevares hos Chandrika jewels for brugere med login konto så længe kontoen eksisterer. Den enkelte bruger kan til enhver tid rette henvendelse til Chandrika jewels med anmodning om, at kontoen slettes og oplysninger dermed også slettes.

Ved gennemførsel af en handel med kortbetaling vil der på betalingen være anført IP-Nr samt dato/tid. Dette gøres så Chandrika jewels kan sikre sig som virksomhed, såfremt der skulle ske en betaling med et stjålet dankort.

BRUGTE SMYKKER - Der er ingen ombytnings- eller returret på brugte smykker. Retursmykker tjekkes lige så grundigt som smykker, der afsendes i nye ordrer. Vi kan derfor med det samme se, om smykket har været brugt. Brugte smykker sendes retur til dig igen og du vil per mail blive bedt om at fremsende en frankeret svarkuvert, til dækning af vores portoomkostninger

Zirkoner - Når et smykke er angivet indeholdende zirkoner, er der tale om en syntestisk zirkon. 

RETURADRESSE - Chandrika jewels lager varetages af et eksternt firma. Ombytning/returpost skal derfor sendes til

Chandrika jewels 

Hanebred 33

2720 vanløse

LEVERINGSTID - Vi behandler og afsender din ordre hurtigst muligt i løbet af 1-2 hverdage. 

Den bliver hermed sendt med postdanmark, som desværre ikk er de hurtigste, du vil modtage indenfor en uge.LEVERINGSTID BESTILLINGSVARE - Bestillingsvarer er ikke på lager. Leveringstiden er 6-8 uger. Chandrika jewels  kan ikke drages til ansvar på nogen måde, hvis de 6-8 ugers leveringstid overskrides. Det er alene dit ansvar at bestille smykket i god tid. Leveringstiden er 6-8 uger og forkortes ikke ved at ringe eller skrive til kundeservice med anmodning om levering på en bestemt dato. 


JEG ØNSKER AT OMBYTTE TIL ET ANDET SMYKKE - Ønsker du at ombytte til at andet smykke skal du sende et brev med informationen herom, og vi fremsender det nye smykke til dig.

FORSENDELSE AF OMBYTNING/RETUR - Du dækker selv omkostningen ved returnering af købte smykker. Du er selv ansvarlig for, at smykket er forsvarligt indpakket. Chandrika jewels returnerer det ombyttede smykke i henhold til den måde du har valgt på returskemaet.

VEDRØRENDE NYE EU-REGLER OM RETURRET: Chandrika jewels gør hermed kunden opmærksom på at ved brug af smykker, forringes værdien kraftigt og disse har efter brug stort set ingen handelsværdi, hvorfor et evt. beløb der skal refunderes, kan være yderst begrænset.